Vi holder sommerfest fredag d. 14. Juni, og lukker derfor butikken kl. 16:45

Om Kofoed & Thomsen

Vi er et familieejet firma, der i dag er drevet af 3. generation – mens 4. generation også er at finde i firmaet. Kofoed og Thomsen har eksisteret siden 1943 og beskæftiger i dag ca. 30 medarbejdere, som hver dag lægger vægt på at yde en førsteklasses service.

Tilfredse kunder er vigtige for os. Vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at give en rar og nærværende kundeoplevelse samt give en fornemmelse af, at et bilkøb kan være overskueligt, nemt og super fleksibelt.

Vi sælger en række af forskellige nyere, brugte biler, men har særlig stor erfaring med salg af mærket Peugeot. Derudover er vi også begyndt at specialisere os i salg af nyere elbiler af alle mærker. Har vi ikke din drømmebil på lager? Så hjælper vi gerne med at skaffe den hjem, så vi kan få dine ønsker og behov opfyldt.

Vi har et topmoderne værksted, der er autoriseret af Peugeot, men vi servicerer og reparerer gerne alle bilmærker. Du kan læse mere om vores værksted her.

Medarbejdere

Hos Kofoed & Thomsen vægter vi vores ansatte og arbejdsmiljø højt, og har derfor mange medarbejdere, der har været ansat i over 20 år. Hos os løber du derfor ikke ind i nye mennesker, men derimod velkendte ansigter, der er erfarne og kan give dig tryghed i købsprocessen.

Salgsafdeling

Søren Thomsen

Phillip Høyby Hansen

Værksted

Fulde navn

Stilling

Mail
Telefon

Thomas Laustrup

Fulde navn

Stilling

Mail
Telefon

Fulde navn

Stilling

Mail
Telefon

Fulde navn

Stilling

Mail
Telefon

Fulde navn

Stilling

Mail
Telefon

Fulde navn

Stilling

Mail
Telefon

Fulde navn

Stilling

Mail
Telefon

Fulde navn

Stilling

Mail
Telefon

Reservedele

Carsten P. Olsen

Casper Kristiansen

Reservedelsekspedient

70 10 32 00
ckk@kofoedthomsen.dk

Flemming

Pladeværksted

Administration

Esther Würtz

Er du vores nye kollega?

Hos Kofoed & Thomsen er vi altid interesseret i at høre fra dygtige og dedikerede jobansøgere. Så send os gerne en uopfordret ansøgning på vores e-mail: kontakt@kofoedthomsen.dk, hvis du kunne tænke dig at være en del af vores team.

Åbningstider

Pinse ferien

Den 19. maj – Pinsedag (søndag) lukket

Den 20. maj – 2. Pinsedag – Salgsafdeling 11:00 – 16:00