Vi holder sommerfest fredag d. 14. Juni, og lukker derfor butikken kl. 16:45

Værkstedet hos Kofoed & Thomsen A/S

På vores værksted i Hillerød tilbyder vi service og reparation af alle bilmærker. Vores medarbejdere er veluddannede, erfarne og arbejder hver dag for at yde den bedst mulige service for din bil og dig.

Autoriseret af Peugeot

Vores værksted er autoriseret af Peugeot. Så hvis din Peugeot kommer forbi vores værksted, så har vi garanti for originale reservedele og arbejde udført af vores mærkeuddannede mekanikere. Yderligere kan vi tilbyde et stempel i din Peugeots servicebog.

Peugeot Værkstedskonto

Derudover kan du oprette og benytte en Peugeot Værkstedskonto hos os. På den måde kan du betale både service, reparation og ekstraudstyr i små rater med 0 kr. i udbetaling, rente og gebyr. Læs mere om en Peugeot Værkstedskonto.

Service 5+ og 10+

Som autoriseret Peugeot værksted har vi også mulighed for at tilbyde dig fordelagtige serviceeftersyn til din Peugeot, der er mere end 5 eller 10 år gammel, så du kan passe bedst muligt på den.

På et serviceeftersyn 5+ er du garanteret en pris på max 1.498 kr., og på et serviceeftersyn 10+ er du garanteret en max pris på 1.298 kr.

Ved at benytte vores service 5+ og 10+ får du en række af fordele:

Du kan læse mere om service 5+ og 10+ og booke tid nedenfor.

Thomas Laustrup

Værkfører

Skriv til os her

Åbningstider

Pinse ferien

Den 19. maj – Pinsedag (søndag) lukket

Den 20. maj – 2. Pinsedag – Salgsafdeling 11:00 – 16:00